Underhåll

Att slippa illaluktande sopor, smutsiga toaletter, nedskräpade rastplatser är något många, för att inte säga alla, tar för givet. Med all rätt. Genom att hålla efter dessa platser slipper man att bidra till sura miner från besökare eller dåliga minnen från semesterresan. Vi utför totalservice på rastplatser med städning, sophantering och skötsel av hygienutrymmen, grönytor, osv. Vi tar han om grönytor vid trafikplatser, rondeller och parker. Med allt från trimmer till slåtter håller vi växtligheten på lagom nivå.

Grönyteskötsel

Gräsytor och grönområden behöver underhållas för en inbjudande och trivsam miljö. Vi klipper, trimmar och slår gräs utifrån behov och säsong. Vår moderna maskinpark håller högsta klass och tillsammans med vår kompetens levererar vi strålande resultat i allt från rondell till park.

Rastplatsskötsel

Att komma till en trevlig och fräsch rastplats gör att långa resor känns kortare. Att mötas av en välskött informationsplats ger en bild av orten man närmar sig. Vi underhåller alla former av rastplatser med städning, sophantering, skötsel av grönytor och allt däremellan.

Snöröjning

Vi hjälper dig att bibehålla en säker och trygg miljö i vinter genom att röja, skotta och halkbekämpa allt från innergårdar och parkeringar till industrifastigheter. Vi erbjuder även takskottning och nedtagning av istappar.

Fastighetsskötsel

Låt oss ta hand om din fastighet. Oavsett om din fastighet har behov av en allmän uppfräschning eller daglig skötsel så ser vi till att det alltid är rent och fräscht. Detta höjer inte bara det allmänna intrycket och bidrar till ökad trivsel utan förlänger också livslängden på golv, fasader, fönster och tak, etc.

Takmålning

Släpper ditt tak färg? Börjar det bli rostangripet eller ser allmänt slitet ut? Att måla om taket är betydligt billigare än ett takbyte. Vi målar med emulsionsfärg på stål-, zink- och aluminiumtak i starkt korrosiv miljö, exempelvis västkustklimat. Taket får ett bra korrosionsskydd och blir tåligare mot slag och temperaturväxlingar.

Containermålning

Containrar lever ett hårt liv. De hanteras med ständigt tuffa och hårda tag. De blir till slut slitna, skadade och risiga. Vi utför tvättning, blästring, grundmålning, målning och reparationer med hjälp av vår mobila enhet. På så vis slipper kunden frakta containern vilket sparar både tid och pengar.

Vill du veta mer om hur vi jobbar? Kontakta oss på 0703-690 590 eller info@tsfs.nu så berättar vi mer.