Om oss

Vi jobbar ständigt för att skapa en trivsam miljö och omgivning att vistas i. Oavsett om det gäller klotterborttagning, fasadrengöring, takmålning eller vaktmästeri så är ett strålande resultat alltid vårt självklara mål.

Vår idé bygger på enkelheten i att ha en helhetsleverantör och därigenom kunna sänka sina driftskostnader. Som ett nytänkande och flexibelt företag med mångårig erfarenhet i branschen kan vi erbjuda dig som kund en komplett lösning helt efter dina önskemål. Vi skräddarsyr ett kvalitetsprogram anpassat efter dig som kund. Före- och efterbilder, checklistor samt daglig dokumentation ger dig möjlighet att följa oss i vårt arbete. Verksamhet och kemikalier ska dessutom, om möjligt, anpassas till beställarens miljöpolicy.

Vi jobbar, i stort sett, över hela Västra Götaland och delar av Värmland och Halland.

TSFS Entreprenad är en heltäckande servicepartner inom tvättning, service och underhåll av offentliga miljöer, industrifastigheter och vägnära miljöer. Vår strävan är att skapa en trivsam omgivning i miljöer där allmänheten vistas varje dag. Miljöer man kanske inte tänker har så stor betydelse, förrän de blir eftersatta. Miljöer man tar för givet att de ska vara välstädade och i bra skick när man vistas i dem.

Så vill vi att det ska fortsätta vara. Att folk tar för givet att brofästet är fritt från sly. Att dikeskanten är fri från skräp. Att rondellen inte har meterhögt gräs. Att fasaden på stormarknaden är skinande ren. Att gångtunneln är fri från klotter. Att soptunnan på rastplatsen inte är överfull och att toapappret inte är slut.

Kort sagt; vi gör skillnad.

Vill du veta mer om hur vi jobbar? Kontakta oss på 0703-690 590 eller info@tsfs.nu så berättar vi mer.